Hiusmallit pyöreät kasvot eliittideitti

Valitse nuorentava hiusmalli - Askel Terveyteen Lyhyet hiusmallit sopivat ilmavuuden ja liikkeen luomiseen, sillä niitä voi kerrostaa runsaasti. Kerrostettu leikkaus luo pehmeyttä kasvoille. Juttele polkan mallista kampaajasi kanssa ja miettikä yhdessä, mikä sopisi sinulle parhaiten. Pyöreät kasvot Jos haluat saada kasvot näyttämän hieman pidemmiltä, pienemmiltä ja vähemmän pyöreiltä, harkitse hiusten leikkaamista juuri leuan alle. Heilläkin on pyöreät kasvot: Kirsten Dunst, Cameron Diaz, Sanna Kiiski, Ria Kataja, Jaana Pelkonen. Hiustyyli kasvojesi mukaan - valitse omasi! Neliömäisissä kasvoissa otsa on usein matala ja leveä. Leuka on vahva ja terävälinjainen. Kun kasvojen luusto on selkeä, kiharoilla ja kerrostuksilla voi rikkoa kulmikasta vaikutelmaa. Kasvot ylittävä otsis Kampaus sivujakauksella ja kasvoille laskeutuvalla otsatukalla toimii, kun kasvoissa on poskien lisäksi pituutta.

Hiusmallit pyöreät kasvot eliittideitti - Kampaus kasvojen mukaan

Kun otsatukan sivujakaus laskeutuu otsalle ja korvalle kohti leukalinjaa, se lisä pituuden vaikutelmaa. Sydämen muotoiset kasvot: Terävä leuka vetä helposti katseen puoleensa, joten suosi perinteistä tai sivulle laskeutuvaa otsatukkaa, joka tuo huomion silmiin. Lyhyet hiusmallit sopivat sydän-kasvoisille erityisen hyvin, mutta jos haluat pitä hiukset pitkinä suosi kerroksia, jotka korostavat poskipäitä.

Hiusmallit pyöreät kasvot eliittideitti - Nämä 7 kampausta

Parhaat hiusmallit eri muotoisille kasvoille selvitä, ovatko kasvosi pyöreät, kulmikkaat, ovaalit vai sydämenmuotoiset Oikealla hiusmallilla voit korostaa kasvojesi parhaita puolia. Näillä ohjeilla löydät itsellesi parhaiten sopivan hiusmallin. Kasvot ovat kutakuinkin yhtä leveät, kuin pitkät. Otsan ja leuan linjat ovat pyöreät. Itselläni on kampaajani mukaan eniten ovaalin muotoiset kasvot, mutta hiusraja ei ole pyöreä vaan keskellä on pyörre.

Kasvojesi: Hiusmallit pyöreät kasvot eliittideitti

Fashionista taas tahtoo aina hiusmallit pyöreät kasvot eliittideitti muodikkaimman kampauksen, pastellivärejä tai vieläkin erikoisempaa, kunhan on trendikästä. Kokeile kiharoita tai polkkaa, joka loppuu juuri leuan alle. Tyyliä on näyttänyt muun muassa.

0 ajatuksia “Hiusmallit pyöreät kasvot eliittideitti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *